Zaterdag 21 december "Koud Serveren in kerstsferen"

Koud Serveren

Met veel zin & enthousiasme treedt Koud Serveren zaterdag 21 december op in De Gildenbond. Het gaat een show worden met een spreekwoordelijke lach en traan. Een lach, omdat de formatie voor de allereerste keer als hoofdact in De Gildenbond speelt (gek, eigenlijk, na zoveel jaren) en een nog grotere lach, omdat de band tien jaar bestaat. Een mooi muzikaal jubileum dus!

Dan het traantje: zanger/frontman Coos verlaat de groep en luidt op 21 december zijn afscheid officieel in. Met veel zang, muziek en uiteraard een Nederlandstalige ‘feel’. De overige bandleden zullen hem missen, maar zijn momenteel hard op zoek naar een waardige opvolger. Wie dat gaat worden…?

Kom genieten in een gezellige en gastvrije omgeving met een avond vol muzikale herkenbaarheid. Van Nederlandstalig met een kwinkslag, tot pittige pop/rock met een Koud Serveren-sausje: op 21 december gaat het zevental nog één keer knallen in de huidige samenstelling.

Om de avond een extra sfeervol tintje mee te geven, in het kader van Kerstmis, is de grote zaal van De Gildenbond mooi aangekleed. En Koud Serveren heeft nog een kleine kerstverrassing in huis ook. Dat belooft wat. Komen dus!

Entree: 5 euro inclusief welkomstdrankje

Kaarten: vooraf verkrijgbaar bij alle bandleden en bij De Gildenbond

Aanvang: zaal open 20.00 uur, de band gaat spelen vanaf ongeveer 21.00 uur

Tip: neem contant geld mee, pinnen is bij De Gildenbond (nog) niet mogelijk!

www.facebook.com/koudserveren

 

koudserveren 2018 002

NIEUWSBRIEF

Klik hier indien u voortaan de Nieuwsbrief van het MuziekCafé wilt ontvangen.

 

FACEBOOK

Volg ons op Facebook

De Gildenbond

Mgr. Völkerstraat 3
5171 JM Kaatsheuvel
Tel.: 0416 - 27 22 26
info@gildenbond.nl

Postbus 157
5170 AD Kaatsheuvel


DISCLAIMER

ER IS VEEL AANDACHT EN ZORG BESTEED AAN DE WEBSITE. WIJ STREVEN ERNAAR DAT ALLE INFORMATIE ZO VOLLEDIG, JUIST, BEGRIJPELIJK, NAUWKEURIG EN ACTUEEL MOGELIJK IS. ONDANKS ALLE VOORTDUREND GELEVERDE INSPANNINGEN KUNNEN WIJ NIET GARANDEREN DAT DE TER BESCHIKKING GESTELDE INFORMATIE VOLLEDIG, JUIST, NAUWKEURIG OF BIJGEWERKT IS. ALS DE OP (OF VIA) DE SITE VERSTREKTE INFORMATIE TEKORTKOMINGEN VERTOONT, ZULLEN WIJ DE GROOTST MOGELIJKE INSPANNING LEVEREN OM DAT ZO SNEL MOGELIJK TE CORRIGEREN. WIJ KUNNEN NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR RECHTSTREEKSE OF INDIRECTE SCHADE DIE ONTSTAAT UIT HET GEBRUIK VAN DE SITE OF VAN DE OP OF VIA DE SITE TER BESCHIKKING GESTELDE INFORMATIE.

Copyright 2015 De Gildenbond | webmaster: webmaster@gildenbond.nl